MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´DAKİ KISIR ÇEKİŞME BİTSİN ARTIK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bir zamanlar diye başladığımız Erciyesspor yazılarımda, son günlerde insana bıkkınlık getirecek derecede olayların yaşanması, bu takıma gönül verenleri yaralamaya devam ediyor. Ligde zor günler yaşayan ve mali konularda yaşanan sıkıntıların yanı sıra bir de yönetim içindeki çekişmeler artık hoş karşılanmamaya başladı.

Saffet Külahçı başkanlığında oluşan yönetim, bakıyorum da iki kutuplu bir şekilde yol almaya devam ediyor. Bir yandan Saffet Külahçı ve beraberindekiler, diğer yandan ise Yaşar Çalışır ve yanındakiler. Durum böyle olunca da karşılıklı suçlamalar ve sonrasında ortaya çıkan nahoş söylemler. Yönetim içindeki bu kısır çekişmenin, kulübe herhangi bir menfaat sağladığını düşünenler varsa çok yanılıyorlar. Yaşananlar bırakın menfaati, bu kulübün kapısına kilit vurulmasına bir adım daha atılmasına neden oluyor. Her ne kadar yönetim kademesinde bulunanlar, ağızlarını açıp da birbirlerine suçlamalarla söylemlerde bulunsalar da, bence yanlışlarına yanlışlarla devam ediyorlar.

Kayseri Erciyesspor için en iyisi 4 Ekim´de yapılacak olan Genel Kurul´da yönetime talip olacak kişilere kulübün verilmesi. Tabi o zamana kadar da bu kulübün bir alt lige düşürülmesine engel olunması. Bakınız bu takım bir tane daha lig maçına geçerli mazereti olmadan çıkarsa, bu ligde işi bitiyor. BAL´a hoş geldin deniyor. Bu nedenle yöneticiler, öncelik olarak bu takımın ligde kalmasına olanak sağlamalılar. Aralarında varsa bir sorun, bunu Genel Kurul´da belgeleri ile açıkça konuşurlar ve gerekeni de Genel Kurul yapar?