MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´UN BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu sezon sıkıntılı günler yaşayan ve sezonun son haftalarına doğru oluşan bir yönetimle, yeniden ligde moral bulan Kayseri Erciyesspor´da alt lige düşmenin verdiği sancının yanı sıra yeni sezonda nasıl bir şekillenme olacağının bilinmezliği de yaşanıyor. Takımın ligden düşmesi kesinleştikten sonra bir yönetimin gelmesi ve duruma el koyması, belki de Erciyesspor´un talihi mi yoksa yönetim için bir şans algısı mı bilemiyorum. Ama bu yönetim daha önce gelebilseydi, Erciyesspor ligden düşmeyebilirdi. Takımda mali yönden sıkıntılı süreç o kadar uzun süre yaşandı ki, belki de yönetim göreve erken gelse dahi bu düşme yaşanabilirdi. Yönetim bu sefer de ?Takımı düşürdünüz´ şeklinde bir açıklama ile karşı karşıya kalabilirdi.
Gelen mevcut yönetim bazı alacaklar konusunda ödemeler yaparak, takımda en azından çalışanları rahatlatmasını bildiler. Sezonun sonunda bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Saffet Külahçı yeni dönemde hedefini her ne kadar şampiyonluk olarak belirlese de, bu konuda bence daha farklı adımlar atılacak gibi duruyor. Kulüp bazı ödemeler yüzünden ne transfer konusunda, ne de bünyesindeki futbolcular konusunda bir çalışma yapamıyor. Alt yapıdan gelecek olan futbolcuların oynaması ise muhtemel görülüyor.
Bazı taraftarlarımız takımda yeni dönemde güzel günler görülecek mi diye sorsalar da bu konuda fazla umut verecek bir açıklama duymadığımı hatta Erciyesspor´un her zaman olduğu gibi kaderine terk edildiğini belirtirken umarım bu takım bir gün hak ettiği yerde yeniden mücadelesine devam eder sözleriyle noktayı koymak isterim?