MUSTAFA GÜRBÜZ


KOCASİNAN BELEDİYESİ VE SPOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde bazı spor branşları kurum destekleri ile yaşamına devam ediyor. Bu destekler sayesinde mücadele eden sporcular da aldıkları başarılı sonuçlarla yöneticilerine gururlar yaşatıyorlar. İşte Kocasinan Belediyesi de amatördeki farklı branşlara destek veren bir ilçe belediyesi olarak karşımıza çıkıyor. Daha önceleri özellikle salon sporlarında Melikgazi Belediyesi´nin ne denli çalışmalar yaptığından söz etmiştik. Bu desteklerine engellileri de ekleyen Melikgazi´de, amatör spora destek son sürat devam ederken, Kocasinan´da masa tenisi, Uzakdoğu sporları, boks ve son olarak da amatör futbol konusunda destekler artırmaya başladı.
Daha önceleri bir salon yapan ve bu salonun boks ve Uzakdoğu sporlarında kullanılması için tahsisini gerçekleştiren Kocasinan Belediyespor´da şimdilerde ise masa tenisi konusunda bir talep var. Hem ülke çapında, hem de Avrupa´da isimlerini başarılı bir şekilde duyuran sporcuları bünyesinde barından Kocasinan Belediyespor´da başarılı gençler, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a idmanlarını yapacakları ve olanakları biraz daha fazla olan bir salon yapmaları ricasında bulundular. Aldıkları başarıların hiç de azımsanmayacak olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar da ilimizde geçen hafta yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası´nda salon sözü verdi.
Bu sözü alan sporcular daha sonrasında bu şampiyonada Başkan Çolakbayrakdar´ın yüzünü kara çıkarmadılar ve tüm katıldıkları dallarda birincilikle ipi göğüsleyerek kupaları Başkan Çolakbayrakdar´a hediye ettiler. Başkan Çolakbayrakdar´a verilen söz için şimdiden teşekkür ederken, umarım bu salon kısa sürede yapılır ve sporcularımız rahat bir ortamda çalışır...