MUSTAFA GÜRBÜZ


KOMBİNE VE KAYSERİSPOR!


Kayserispor hafta sonu ligdeki ilk maçında Akhisar´ı konuk ederken hazırlıklarda son aşamasına gelindi. Takım ilk maçta galibiyeti hedeflese de alacağı sonuç taraftar yönünden de önemseniyor. Maç öncesi kulüp yöneticilerinin kombine bilet konusundaki söylemleri ve taraftarın uygulamada gördükleri birbirleriyle örtüşmüyor gibi. Özellikle Kadir Has Stadı´nı doldurmak isteyen Kayserisporlu taraftarlar gişelerden elleri boş döndüklerini iddia ediyorlar.

Bu konuda yönetime gerek sosyal medyadan gerekse de bizzat yüz yüze mesajlarını ilettiklerini lakin hala bir cevap alamadıklarını belirtiyorlar. Yani kısacası 40.000 taraftarı stada çekmeye çalışan bir Konya gibi ya da İstanbul´daki büyük takımlar gibi bir çalışma Kayserispor yönetiminden hala görülemiyor. Kombine bilet konusundaki sınırlamanın olduğunu birkaç yerde daha öncesinde kulağıma fısıldanmıştı. Ama buna pek ihtimal vermemiştim. Son yaşanan ve söylenenlerden sonra anladım ki Kayserispor yönetimi kombine bilet konusunda fazla istekli davranmıyor.

Acaba fiyatlar düşük olduğu için mi yoksa, satamadığı için mi? Şimdi satamadığı için derken kendi yazdıklarımla tezat duruma düşerim. Çünkü taraftar kombine bileti almak için gişeye gittiğini fakat bir türlü görevlilerden olumlu yanıt alamadıklarını belirtiyorlar. Hal böyle olunca da ben bir kez daha ligin ilk haftası olsa da buradan uyarmak istiyorum: Gelin bu kombine konusunda taraftara sıkıntı yaşatmayın. Mümkünse tüm stattaki koltukları kombineli olarak taraftara satın?