MUSTAFA GÜRBÜZ


KUPA GALİBİ OLDUK, YÖNETİM KONUSU GİZEMLİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kulüp olarak son günlerde sıkıntılar yaşayan Kayserispor, ligde istediği galibiyetleri alamasa da kupada elinden geleni yapıyor. Grup maçlarında özellikle üçüncü ligdeki rakibi karşısında fazla zorlanmayan Kayserispor, rotasyon nedeniyle oynayan oyuncularında rahatlığıyla bu karşılaşmayı biraz daha rahat kazanmasını bildi. Kayserispor da özellikle ligde gördüğümüz savunma ve orta sahadaki sıkıntılar kupa maçında pek göze çarpmadı. Forvet hattında yaşamış olduğumuz gol atamama alışkanlığımız ise her zaman olduğu gibi yine karşımıza çıktı. İlk yarı atılan gol sonrasında yine galibiyeti koruyamayacağımız aklıma gelmişti ki öyle de oldu.
Beraberlik golü herkesi şok etti. Yenmeyecek bir pozisyondan gol nasıl olur da yenir derken son anlarda kazanılan penaltı serzenişlerimin üzerine sünger çekti. Maçı 2-1 önde götüren Kayserispor daha sonrasında ise 3.gol ile rahat bir nefes almış oldu. Kupa da iyi durumdayız ama ligde halimiz çok kötü. Bunları anlatırken sanki kulübün başında yönetim ve teknik adam varmış gibi konuşuyoruz. O durum ise hala gizemini koruyor.
Daha önceleri de belirttiğimiz bazı isimler konusunda hem fikir olunacak ama herkes kulübün net borcu konusunda bilgi sahibi olmak istiyor. Ben buradan aday olmayı düşünen isimlere bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Bu konuda eğer ki bir dayanak isteniyorsa, kulübün en son yapılan genel kurul kayıtlarını bir incelesinler. Biz kulaktan dolma miktarlar söylüyor olabiliriz ama mevcut başkan Recep Mamur son genel kurulda kürsü de bu kulübün 40 milyon borcu olduğunu söylemişti. Yoksa ben yanlış mı duydum? Eğer ki o dönem bu kadar borç ise şimdiki ile en fazla ikiye katlanmıştır diyerek bu konuda fazla abartı yapılmasına ve herhangi bir açıklama yapılmamasına anlam veremiyorum. Gereğini adaylara bırakıyor şimdiden hayırlı olsun diyorum?