MUSTAFA GÜRBÜZ


KUPADA AVANTAJ BİZDE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de son haftayı mağlubiyetle kapatarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Kayserispor´da futbolcular, sezon arasına girilmesine karşın Türkiye Kupası için mesai yapmak durumunda kaldılar. Antalyaspor´la sahasında karşılaşan Kayserispor, bu müsabaka da ilk dakikalarda sancılı ve bir o kadar da cılız bir görüntü çizse de, Teknik Direktör Şumi´nin zamanında yaptığı değişimler, maçta rollerin değişmesini de sağlamış oldu.

Maçın içinde bazı anlar oldu ki, Kayserispor´da daha birkaç gün önce kaybedilen Malatyaspor maçından hiçbir eserin kalmadığını gösterdi. Puan maçlarında sıkıntılar son günlerde olsa da, Kupa maçı iki aşamalı olduğu için futbolcuların motivasyonları da buna uygun olmuş. Özellikle Malatya maçında eleştirdiğim Mendez ve Atila bu maçta bir hayli hareketliydiler.

Takımda sadece bazı isimler sırıttı ki, o konuda da Teknik Direktör Şumi erkenden kolları sıvadı. Meleg ve Nikola ikilisi sezon arasında mutlak başka takımlara gönderilmek istenecektir. Kaldı ki sadece onlar değil, diğer yandan Başkan Erol Bedir yaşı ilerlemiş ve takımda iş yapmayan bazı isimlerinde, kulüple yollarının ayrılacağını belirtiyor. Öyle ise haydi hayırlısı diyelim ve yeni dönemde Kayserispor´a hem yeni oyuncular, hem de özelikle Avrupa kapısının aralanması hayırlı olsun?