MUSTAFA GÜRBÜZ


LİGİN BAŞLANGICI VE SMS KAMPANYASI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni bir başlangıca artık sayılı saatler kaldı. Ligin ilk haftası için tüm hazırlıklarını yapan takımda futbolcular, taraftara tanıtılmak amacıyla akşam saatlerinde toplu imza töreni ile kamuoyunun karşısına da çıktı. ?Ne kaldı?´ diye soracak olursanız, sadece tribünde takımın yanında olmak ve maç saatinde onlara destek vermek diye cevap verebilirim. ?Takımda hala transfer olacak mı?´ diye bazılarımızın beklentisinin olduğunu bildiğim için şimdiden söyleyeyim. Bazı mevkiler için transfer sezonu bitimine kadar takviye olabilir. Bu konuda yönetim eline geçecek olan paraya odaklanmış durumda.

Tüm bu çalışmalar olurken bir başka olayı da buradan bir kez daha paylaşmakta fayda görüyorum. Kayserispor forma ve tişört konusunda kampanya yapsa da, maçın oynanacağı gün saat 21.00´de bir kampanya daha başlatıyor. Bazılarınızın bildiği gibi SMS kampanyası. Cep telefonları aracılığıyla yapacağınız destekler Kayserispor için önem arz ediyor. Hani ?ağzı olan konuşuyor ama kimse el uzatmıyor´ deniyordu ya, işte tüm taraftara direk yardımcı olmak anlamında önemli bir kampanya başlıyor. Hatta sadece ülkemizden değil, yurt dışında yer alan tüm taraftarlarımızın da bu konuda hassas olacağını düşünüyorum. Verilecek olan sembolik destekler çığ gibi büyüyerek takımımızın camia içinde yalnız olmadığının gösterilmesi anlamında önemli bir kampanyadır.

Yani kısacası maç ve öncesinde kampanya. Yeni sezona Kayserispor hızlı bir giriş yapmak istiyor. Burada tabi ki iş yine taraftara düşüyor?