MUSTAFA GÜRBÜZ


MASA TENİSİNDE KOCASİNAN BAŞARISI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Masa tenisinde yıldızların Türkiye Şampiyonası´na bir göz atmak gerekiyor. Özellikle Kayseri´de ilk defa yapılan bu şampiyonada yaklaşık 500 sporcunun mücadele ettiğini öğrendiğimde çok şaşırdım. Küçüklerin, masa tenisi masasının etrafında vermiş oldukları mücadele ve performans kadar, bazı maçları izleyince bu sporun ne kadar sabır isteyen bir branş olduğunu bana bir kez daha göstermiş oldu. İlimizden iki takımın katıldığı şampiyonada gerek Kocasinan Belediye Spor Kulübü gerekse de Spor A.Ş Kulübü sporcularıyla başarı yakalama adına ellerinden geleni yaptılar.
Kocasinan Belediye Spor Kulübü´nün sadece ilimiz veya Türkiye´de tanınan değil dünyaca tanınan sporcularını da burada rahat bir şekilde maç yaparken izleme keyfini yaşadım. Özellikle Özge´nin İstanbul temsilcisinin en güçlü oyuncusuna karşı verdiği mücadelede nasıl ter döktüğünü bizzat yerinde izledim.
Kayseri, masa tenisinde bir hayli yol almış görünüyor. Alınan başarıları öncelikle Kocasinan Belediyesi eski Başkanı Bekir Yıldız´a, daha sonra da bu işi devam ettiren Mustafa Çelik´e ve Ahmet Çolakbayrakdar´a hediye etmek gerekiyor, çünkü Kocasinan Belediyesi masa tenisinde bundan sonraki süreçte daha fazla yol alacağa benziyor. Başkan Çolakbayrakdar da zaten 2018 yılı için bir söz veriyor, o da ?Masa tenisinde sporcularımız için bir salon yapacağız ve sadece Türkiye şampiyonları değil dünya şampiyonlarını buradan çıkartacağız? diyor. Ben de tüm masa tenisi ailesi adına kendisine teşekkür ediyorum. Hafta sonunda ferdi yarışmalar için herkesi Kadir Has Kongre Merkezi´ne bekliyorum?