MUSTAFA GÜRBÜZ


MEVLİD GECESİ SONRASI SOHBET KONUSU!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Dün akşam hayırlı bir geceyi ihya ettik. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan ve 10 bin kişi kapasiteli ?Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fevzi Mercan Cami´ gerçekten harika olmuş. Böylesi büyük bir camide, hayırlı bir geceyi de ihya etmek beni mutlu etti. Yapanlara ve bu kadar kısa sürede hizmete açılmasında katkıda bulunanların ellerine sağlık. Bu vesile ile geride bıraktığımız ?Mevlid Geceniz´in de hayırlı olmasını dilerim. Gecenin maneviyatı ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fevzi Mercan Cami için ne kadar övgü sözleri söylesek az olur. Tahir Nursaçan´ın, göreve geldikten sonra burasını en kısa sürede tamamlayabilmek için ne kadar uğraştığını yakinen bilmem hasebiyle, hepsinin bir kez daha ellerine sağlık. Böylesi büyük bir ibadethaneyi kısa sürede hizmete açtıkları için. 

Kalabalık bir topluluğun burada hayırlı bir geceyi ihya etmesi ve sonrasında cami çıkışında yapılan ayaküstü sohbetler, çevremizde olağan bir gelişmedir.

İşte böyle bir gelişme içerisinde yapılan sohbetlerde ise hem gecenin maneviyatından, hem de günümüzdeki gelişmelerden, sohbet ortamları oluşur. İşte benim de içinde bulunduğum grupta, konular birbirini açarken sohbet Kayserispor´a geldi. Kayserispor´un son günlerde yaşadığı haksızlıklar ve kaybedilen puanlara ses çıkartılmaması, konunun başlıklarıydı diyebilirim. Son yıllarda sıkıntı yaşayan Kayserispor´un, ne denli özverili bir çalışma ile yönetildiği ve aldığı bu sonuçlarla bu sezon yüzümüzü güldürdüğünden de bahsedildi. Konuşulurken ?hak olayı´ da ortaya atıldı. Son oynanan Başakşehir maçı dâhil, Kayserispor´un ligde en azından 3 maçta hakem hataları yüzünden puan kayıpları yaşadığı belirtildi.

Aslına bakacak olursanız taraftar, maçlarda yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Öylesine ?Yöneticiler ses çıkarmıyor´ dense de, bu durumun belli bir noktadan sonra farklı bir şekilde ülke kamuoyuna düşmesi kaçınılmaz oluyor. Başakşehir maçı sonrasında gerek teknik heyet, gerekse de Başkan Erol Bedir mikrofonlara haksızlık yapıldığına dair açıklamalarda bulundular. Ama bunlar şimdilik yeterli görülmüyor?