MUSTAFA GÜRBÜZ


MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ELMALI´YA TEŞEKKÜR VE ONDAN BEKLENTİM!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde oynanan Okul Sporları için zaman zaman salonları ziyaret etme fırsatı buluyorum. Daha önceleri çoğu zaman dile getirdiğimiz salon sıkıntısı, bu sezon pek yaşanmayacağa benziyor. Çünkü merkezde bulunan Baldöktü Anadolu Lisesi Spor Salonu bakım konusunda tüm çalışmaları yapılmış ve öğrencilerin hizmetine sunulmuş. Bunu da dile getirmek ve yetkililerden de, bir ricada bulunmak için yazıyı kaleme alalım dedim. Bazı köşe yazılarımızda olumsuzlukları dile getirirken, bazılarında da yapılan olumlu işleri aktardığımızı buradan, bu vesile ile aktaralım. Yani kısacası kimseye herhangi bir düşünce ile zarar vermek amacında değiliz.

Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve ekibine de, bu salona yaptıkları çalışma dolayısıyla teşekkür etmek isterim. Lakin bu konuda bir eksikliği de belirterek; Sayın Elmalı´dan bu konuya bir çözüm bulmasını beklerim. Çünkü bakımı yapılan salon konusunda tüm çalışmalar yapılmış ve harcamanın çok küçük bir bölümünü oluşturacak bir çalışma gözden kaçmış gibi görünüyor. O kadar güzel bir salon haline gelmiş ki, Baldöktü Spor Salonu, ısısından tutun da salondaki parkelerin temizliğine kadar, okul sporlarındaki salon sıkıntısı tamamen ortadan kaldırılmış.

Dediğim gibi bir konu hakkında da - eksik olarak düşünülmesin- yapılırsa daha iyi olur düşüncesi ile bir çalışmayı, kısa sürede yapmak yetkililerin elinde. Hani derler ya ?Yeme de yanında yat´ misali bir durum olacak. Salonda yer alan skorboard, Bamyacıoğlu Spor Salonu yıkımından sonra gelmiş ve halen çalışmıyor. Salonda bekleyen kendimce tek eksik bu diyebilirim. Baktım şöyle bir 3 ila 10 bin TL´lik bir bütçe ile bu çalışma da yapılabiliyor. Eğer ki, ilimiz yöneticileri özellikle Mili Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve yanındakiler duyuyorsa bu çalışma da, onlar için sorun olmaz.

Böylece salonlarımızın yavaş yavaş iyileşme süreci de başlamış olur. Bu nedenle bir yazı kaleme aldık ve öğrenciler adına hem teşekkür edelim, hem de bu konuya değinelim istedik?