MUSTAFA GÜRBÜZ


MUHATAPLAR BU İŞE KISA ZAMANDA NOKTA KOYMALI!


Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çalışma yapacak olan Kayserispor, Beşiktaş´ı yenerek ligdeki durumunu biraz daha üst sıralara çıkarmayı amaçlıyor. Kayserispor´da futbolcular bu düşünce içerisinde yer alırken diğer yandan yönetim ise hala mali problemlerin nasıl aşılacağını konuşuyor. Yaklaşık 10 gündür spor kamuoyunda konuşulan Büyükşehir Belediyesi ile ilgili durum ve parasal mevzular taraftarın da kafasında soru işareti bırakmaya devam ediyor. Daha öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in bizzat belirttiği Kulüp Başkanı Recep Mamur´un sessiz kaldığı ?kendi ağzından duymadım´ söylemi ise yanıt bulamadı. ?Bu konuda bazıları ortamı boşuna mı geriyor´ diyen taraftarlar da yönetime karşı eleştirilere başladılar.
Kayserispor eğrisiyle doğrusuyla bu ligde en iyi sonuçları almak zorunda. Bakıldığında ligde kötü sonuçlara imza atan bir görüntü verse de ligin ilk yarısında toplayabildiği kadar puanı hanesine yazdırmak zorunda. Ortaya atılan iddialar ve Kulüp Başkanı Recep Mamur´un da herhangi bir açıklama yapmaması ?İlerleyen günler için bir kongre ortamının hazırlayıcısı mı oluyor?´ sorusunu da aklıma getirdi. Kulüp çatısı altında bir sıkıntı olmasa da yönetim konusunda sanırım bazı sıkıntılar ortaya çıkacak gibi ya da kamuoyunda kulaktan kulağa konuşulan konular arasında.
Milli maç arası belki de bu tartışmaların noktalanması açısından en doğrusu olacak. Ama eğer ki ilerleyen dönemde bir seçim veya farklı bir düşünce ortaya atılacaksa bence bu konuda erken zamanda hareket edilmelidir. Eğer ki zamanlama da yanlışlık yapılacak olursa takım büyük zarar görür. Kayserispor´un menfaati açısından her şey ince elenip sık dokunmalıdır. En doğrusu takım zarar görmemesi için Kulüp Başkanı Recep Mamur´un da muhataplarıyla bu işi oturup konuşması ve sorunlara son nokta konmasıdır?