MUSTAFA GÜRBÜZ


NASIL OLACAK BU İŞ?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de deplasmanda karşılaştığı Konyaspor maçından istediği sonucu alamayan Kayserispor´da, puan kayıplarının yaşanması devam ediyor. Özellikle ?takımın deplasmanda mutlak puanlarla tanışması gerekir´ dediğimiz bu haftalarda alınan, bu mağlubiyet takımın alt sıralardan kurtulamamasını ortaya koydu. 9 puanla ligde alt sıralarda yerini sağlamlaştıran Kayserispor´da, bu hafta ortaya konan oyun beni birazcık sevindirse de, sonuç olarak hiçte istediğimiz gibi olmadı.
Maalesef iki takımında karşılıklı olarak pek atağının olmadığı, sadece maç içinde gördüğüm kadarıyla Kayserispor´un baskın olduğu maçta, bir duran top ve sarı-kırmızılı temsilcimizin kalecisinin hatası ile gelen gol, yine mağlubiyeti tatmamıza neden oldu. Yönetimi görevden ayrılmayı planlayan, teknik adamı istifa edip alt yapı antrenörü ile çalışan Kayserispor´da, bu yaşanan durum nasıl anlatılır bilemiyorum?
Kayserispor, ligin ilk yarısının son haftalarına geldiğimiz şu günlerde, hiçte gelecek için olumlu sinyaller vermiyor. Bırakın ligde olumlu sinyal vermeyi, eğer ki bir hafta daha kayıp yaşarsak, zannımca bu takım ligde kalabilmek için çok uğraşır. Yani kısacası yapılacak olan genel kurulda göreve kim gelir bilinmez ama kim olursa olsun yeni yönetim çok para harcayacak gibi görünüyor. Hem de olmayan parayı! Parayı nasıl harcar bilemiyorum ama eğer ki bu durum da olmazsa o zaman gelecek sene bizler Kayserispor´u 1.Lig´de izlemeye devam ederiz.