MUSTAFA GÜRBÜZ


NE OLACAK BU ERCİYES´İN HALİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Hafta sonunda sahasında bir puan alarak ligdeki ilk puanına kavuşan fakat aldığı ceza nedeniyle hala eksi haneden kurtulamayan Kayseri Erciyesspor´da futbolcular için meraklı bekleyiş devam ediyor. Hafta içinde İstanbul deplasmanına gitmesi gereken ve buradaki maçı oynamadığı takdirde bir alt lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Erciyesspor´da futbolcular normal idmanlarını yaparken, mevcut yönetim kademesinde yer alan isimlerin ise deplasman yolculuğu için ne yapacakları bilinmiyor.

Kayseri Erciyesspor 4 Ekim´de Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Bu tarihe kadar da herhangi bir ceza almaz ise 3.Lig´de yoluna ağır aksak devam edecek. Kulüp ligde kalır ise yönetim konusunda kılını kimin kıpırdatacağı da bilinmeyen bir gerçek. Böyle bilinmezler içinde de Kayseri Erciyesspor´un geleceğine dair ipuçları oluşmuyor. Sahipsiz bir takım olarak görünen Erciyesspor´un da çöküşü devam ediyor.

Daha önce Kayserispor tarafından bir el uzatılabilirdi ama şimdi ise bu durumda bir nevi şehri yönetenlerin iki dudağı arasında kalıyor. Yani anlayacağınız mevcut yönetim olmasa bile kimsenin kulübe sahip olmak için öne çıkacağını da sanmıyorum. Kayserispor cephesi bu konuda bir adım atar desek de onlar da şehrin yöneticilerinin ağzına bakıyor.

Öyleyse soralım; ?Ne olacak bu Erciyes´in hali?´