MUSTAFA GÜRBÜZ


NE YAPSIN BU KAYSERİSPOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor sezon başında yapacağı kamp için şimdiden belirlediği takımlarla hazırlık maçı programını yaptı. Bu konuda sorun yaşamak istemeyen yöneticiler, kamplar öncesinde ise yapacakları takviyelerle, takımın sezona hazır hale gelmesini istiyorlar. Transferin önemli olduğunu hemen her fırsatta belirten taraftarlar da yönetime etkili isimlerin kadroya dahil olması konusunda baskı yapıyorlar. Sosyal medya hesaplarından veya çarşıda gördükleri yerlerde yöneticileri sıkıştıran taraftarlar geçen sezonun ilk yarısında yakalanan başarılı çıkışın bu sezon devamlılığının sağlanmasının gerekli olduğunda hem fikirler.

Kayserispor´da yönetim transfer konusunda şu aralar yurt dışındaki incelemelerine ve görüşmelerine devam ediyor. As Başkan Mehmet Çakmak Uyar, yönetimi temsilen gittiği ülkelerde hem futbolcularla hem de menajerleri ile görüşüyor. Şimdilik sadece ortaya atılan iddialar olsa da yakın zamanda verilen tekliflerin geri dönüşlerine şahit oluruz. Mali konuda sorun yaşamamak adına daha çok bonservisi elinde olan veya maliyeti fazla olmayan isimlere yönelen sarı-kırmızlılar için orta alana bir ihtiyaç derken eldeki isimlerin de ayrılışı ile şimdilerde buranın ihtiyacı iki kişi oldu.

Yani kısacası Kayserispor geçen sezon gönderdiği kiralık isimler de olmak üzere yeni gelenlerle boşlukları kapamaya gayret ediyor. UEFA ve CAS tarafından gelen dava sonuçları bu dönemde bazen transfer tahtasını kapanması tehlikesini de ortaya çıkartıyor. Umarım şu seçimler sıkıntısız bir şekilde son bulur da siyasiler bu kulübe bir el atarlar?