MUSTAFA GÜRBÜZ


NELER OLUYOR BU ERCİYES´TE!


Bulunduğu ligde zar zor yaşam savaşı veren Kayseri Erciyesspor´da geçen hafta yapılan genel kurulla bir yönetim seçilmişti. Yeni yönetimin seçilmesinden sonra artık takım ligde yoluna bakacak derken yeni yönetimde çatlaklar oluştu ve lige dönülmesi ile çalışmalar yapılması gerekirken yönetimle uğraşılmaya başlandı. Ligde aldığı sonuçlar konusunda fazla bir söz söylemediğim Kayseri Erciyesspor´da, yönetim kanadında oluşan bu çatlak takımı da fazlasıyla etkilemeye devam ediyor. Hele takımda yeni seçilmiş bir yönetim olup ta bu isimlerin bazıları bir kaç gün sonrasında istifa etmiyor mu, ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Kulak kabarttığım olay konusunda bir basın toplantısı yapılarak neler olduğu anlatılacakmış ama benim duyduğuma göre gıyabında seçilen Nuhkan Rüzgâr ile listede yer alan bazı isimler anlaşamıyorlarmış. Yahu iyi de gıyabında başkan diye seçtiğiniz bu adamla anlaşamıyorsanız neden onu başkan seçtiniz ki? Eğer ki sizler taşın altına elinizi koyacaksanız neden içinizden birisi başkan adayı olmadı? Bırakaydınız gelmeyenleri gelenlerle bir liste yapaydınız. Ama işin rengi yukarıda sıraladığım sorulardaki gibi değil. Anladığım kadarıyla Ziya Eren desteğini, Nuhkan Rüzgâr almış.
O yüzden de gıyabında başkan seçilmiş. Hatta yedek ilk sırada yer alan Ziya Eren´in oğlu Ahmet´te yer alıyor ki ilerli ki günlerde bir sıkıntı oluşmaması için. Dediğim gibi şimdi sıkıntı ortaya çıktı. Ne olacak deniliyor. Bende bir şeyin olacağı yok diyorum. Açıkçası Ziya Eren müsaade etsin ve Ahmet Eren başkanlığında bir yönetim oluşsun. En azından perde arkasından işlerin yürümesindense açıkça herkes işini yapsın?