MUSTAFA GÜRBÜZ


NEYMİŞ, WELLİTON SERBESTMİŞ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönemle birlikte bazı futbolcuların biletleri erken kesilirken, bazıları ise kendi biletlerini kestiler. Bu isimlerden birisi de son günlerde Welliton oldu. Forvette geçen dönem bize çok saç yoldurtan ve kaprisleriyle neredeyse her söylediği ?Aman köprüyü geçene kadar ? diyerek yapılan Welliton, son olarak parasının zamanında ödenmediğini ima ederek ?Altın bulmuş mağribi´ gibi hemen sözleşmesini fesih etmiş ve ?haklıyım´ demişti. Ama unuttuğu bir şey vardı. O da bankalar arasında bazen transferlerde gecikmeler yaşanabiliyor. Hani ?Sistemsel hatalar´ denir ya, işte bu durumu göz ardı etmemeyi Welliton da öğrendi.

Kayserispor Kulübü haklı olduğunu ve tüm yasal yollara başvuracaklarını daha önceden açıklamıştı. Welliton ve yanındakiler ise ayrı telden çalmaya başlamışlar, hatta Rusya´da bazı takımlarla da görüşmeler yapmışlardı. Sonuç hiç umulduğu gibi olmadı. Welliton ve yanındakiler resmen geri adım atmak zorunda kaldılar. Kayserispor´da yönetimde bu durum karşısında dik durdu ve bizim şartlarımızı kabul edersen oyna, yoksa kendisine kulüp bul, bende bonservis alayım dedi.

Nitekim Erol Bedir bu sıralar Welliton´u isteyen kulüp yöneticileriyle çatır çatır bonservis pazarlığı yapıyor, ne de olsa Welliton ve yanındakiler bu karara uyacaklar. Çünkü bu kulüpten gitmeyi kendisi seçti. Öyleyse ne deniyorsa da, yapmak zorunda. Öyle bankaya zamanında yatmadı veya belgesi yok demekle olmuyor. Haklı ise haydi boşta kaldı ya, gitse ya bir kulübe. Yersen! Yani anlayacağınız Kayserispor Kulübü haklılığını ortaya koydu ve hatta suç duyurusunda bulundu. Bakalım ne olacak?..