MUSTAFA GÜRBÜZ


NİHAYET GENEL KURUL ZAMANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un beklenen genel kurulu geldi çattı. Nihayet uzun uğraşlar sonucunda tek liste ile yapılacak olan genel kurul öncesinde, ortalardaki farklı seslerin giderilmiş olması kulübün daha güçlü bir şekilde yeni sezona başlayacağının da en önemli göstergesidir. Daha önceleri de bu köşeden belirttiğim gibi Kayserispor bu şehrin en önemli markalarından birisidir. Bu nedenle de kimsenin bu markayı göz ardı etme gibi bir niyeti olmazdı. İşte gelinen noktada Erol Bedir´in seçimli genel kurul kararı almasından sonra, güçlü bir yönetim oluşarak yeni sezona başlanacağını ifade eden birisi olarak, karşıma çıkan tablonun sevincini yaşamaktayım. Hiç olmazsa bazı STK´ların yöneticilerinin de bu yönetimlerde boy gösterecek olması, kimileri için korkulu rüyalar ortaya çıkarsa da, Kayseri açısından her kesimin önem verdiği bir durumdur.

Kayserispor´da genel kurul öncesinde yönetimin oluşması için büyük uğraşlar içerisinde olan Başkan Erol Bedir´in yanı sıra belediyelerden de bazı isimlerin listeye girmelerine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada sadece kurumlardan değil, Organize Sanayi Bölgesi´nde bazı genç sanayicilerin de bu anlamda nabzı yoklandı ve olumlu cevaplar alındı. Bu cevaplar sayesinde yönetimin bir hayli renkli olacağını da düşünüyorum.

Kısacası tek listeli genel kurulda yine Kayserispor olarak kamuoyuna olumlu mesajlar verilecek ve Kayserispor´un daha güçlü bir yapıyla yoluna devam edeceği belirtilecek. Burada bir önemli nokta var. O da yöneticilerin dışında ilimiz siyasilerinin atacakları adımdır. Onların atacağı adım diğer kulüpler gibi bankalarla borç yapılandırmasını gerçekleştirmek için Kayserispor´a destek olmalarıdır. Bu durumu da bir an önce çözeceklerini ümit ediyorum.