MUSTAFA GÜRBÜZ


OKUL TAKIMLARIMIZIN BAŞARILARI, BÜYÜKLERİNİ UTANDIRSIN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimiz okul takımları son yıllarda sadece şehir içinde değil ulusal organizasyonlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla göz doldurmaya devam ediyorlar. Bakınız son olarak ANALİG denen takımlarımız voleybol, basketbol ve futsal gibi alanlarda yakaladıkları başarılı sonuçlarla bizleri mutlu ettiler.

Küçüklerin yakaladıkları başarıları daha çok konuşacağız ama biraz da sanırım adını büyük olarak adlandıran ve para içinde spor yapan diğer kulüplerimize gözlerimizi çevirirsek yanlış olmaz. Ülke çapında başarılı sonuçlara imza atan küçükler, herhangi bir karşılık olmaksızın mücadelelerine devam ediyorlar. Düşünceleri sadece Kayseri ve kendilerine olanak sağlayanlara teşekkür oluyor. Durum böyle olunca ağızlar açılmıyor. Karşılıksız yakalanan bu başarıya bakıp kalıyoruz. O Küçüklerin başarılarına bakıp dururken diğer yandan da üst yapıda olanlardan da aynı başarıları görmek istiyoruz. Mesela Kayserispor, AGÜ veya diğer adını profesyonel olarak adlandıran takım oyuncuları.

Ne yazık ki, bu takım oyuncuları bizlerde oluşan o ruh halinden pek anlamıyorlar. Ufak bir başarı yakaladıklarında havalara çıkartılanlar demek ki küçük sporcularımızın yakaladıkları başarıları alsalar, yerlerinde hiç durmazlarmış.

Bu nedenle ben buradan başarılı sonuçlara imza atan tüm okul takımlarımıza başarı dileklerimi iletiyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin bu başarılı sonuçları umarım ilimiz yöneticilerinin de dikkatini çeker ve onlar da bu konularda sizleri destekler?