MUSTAFA GÜRBÜZ


PARA PARA PARA, KAYSERİSPOR´A!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da idmanlarda temponun yavaş yavaş hızlandığını görüyoruz. Özellikle futbolcuların belirlenen programlar dahilinde çalışmalarını yapmaya başladıklarını bilsek de yine de sezon öncesinde kendisini hazır edemeyen futbolcuların sakatlanma yaşamaları herkesi üzüyor. İdmanlar ve sakatlanmalar derken ilk gününde daha önceki sakatlığı nükseden Hasan Hüseyin konusunda pek bir şey söylemek istemiyorum. Geçen sezon başında da sakatlanan ve 2 ay sahalardan uzak kalan bu futbolcu için inşallah müzmin sakat tabiri üzerinde yapışıp kalmaz.

Sakatlanmalar ve idmanlar derken bir de kulübe yeni katılanlardan söz etmek gerekiyor. Hem yabancı hem de yerli oyuncu konusunda teknik heyetin bazı istekleri olduğunu biliyorum. Ne kadar isimler konusunda netlikten bahsedilmese de alınması gereken isimlere yapılan teklifler de futbolcuları ikna konusu hem yöneticilerin konuşmalarında hem de vereceklerini belirttikleri ücretlerde daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Mali problemleri hala aşamayan temsilcimizin yönetim kademesinde bir toparlanma olsa da daha önce de söylediğim gibi ilimiz ileri gelenlerinin verdikleri sözlerin şu sıralar yerine getirilmesi gerekiyor. Para bu kulüp için bu hafta veya gelecek hafta için gerekli. Daha sonrasında bulunacak paranın sadece bir köşede beklemesi olacaktır.

Bu nedenledir ki, Kayserispor´da her kesim yeni sezona kilitlenmiş olsa da, yapılması gereken paranın acilen tedarik edilmesi ve takımın da oluşarak yeni sezon için kafası rahat bir şekilde işine bakmasıdır?