MUSTAFA GÜRBÜZ


SALON SPORLARI HEYECANI BAŞLADI!


İlimizde futbol konusunda konuşulacak konu çok olsa da bunun dışında yer alan ve salonlarda yapılan spor branşları da konuşulmaya başlayacak. Özellikle voleybol ve basketbol da liglerin başlaması ile ilimizdeki takımlarda bu maratona başlayacak. Sporseverlerin en büyük heyecan yaşacağı branşlardan birisi sanırım basketbol olacak. Bu konuda ilimiz temsilcisinin bazı rekorları bulunuyor. Her ne kadar kupa konusunda bir rekor kıramasa da taraftarın tribünde yer almasını başarı ile gerçekleştiriyor.
Ülke çapında seyirci konusunda rekorlar kıran AGÜ Spor, ?Erciyes Cup´ ile bu sezon ilk defa taraftarının önüne çıkıyor. Yabancı oyuncularından bazıların olmamasına rağmen katılan isimlerle bu sezon farklı bir çizgi çizmeyi hedefleyen takımda tek amaç bir kupayı kazanarak müzeye götürmek olarak belirlendi. Daha önceleri de kupa olayını gündeme getiren ve gerek Avrupa´da gerekse de ülkemizdeki maçlarda kupaya bir türlü ulaşamayan AGÜ Spor umarım hedefini bu sezon gerçekleştirir. Ne de olsa yapılan açıklamalardan anladığım kadarıyla AGÜ Spor bu sezon en güçlü kadrosunu kurmuş!
AGÜ Spor´da durum bu şekilde olurken diğer yandan voleybol konusunda da kısaca notlar aktarmak gerekir. Mesela Melikgazi Belediyesi hem basketbolda hem de voleybolda ilimizi erkekler liglerinde temsi edecekler. Bu kulüpte alınacak sonuçlardan daha çok alt yapıdan yetişen oyuncuların fazla olmasına bakılıyor. Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, ?genç kadrolar kuruyoruz´ dese de tecrübeli isimlerden yoksun olan bu takımların üst liglere çıkma konusunda pek şansları bulunmuyor?


12 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv