MUSTAFA GÜRBÜZ


SERGEN, KAYSERİSPOR´A KİMLERİ GETİRİR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de zor bir dönemi geride bırakan ve sezonun ikinci yarısında yeni bir yönetimle yola devam etme kararı alan Kayserispor´da işler hızlandı. Daha önce duyurduğumuz Sergen Yalçın´la anlaşma yapılırken bu konuda birçok dedikodu da konuşulmaya başlandı. Daha öncede belirttiğim gibi Sergen Yalçın konusunda göreve gelecek olan yönetim inançlı. Çünkü geçmişten gelen bir dostlukları bulunuyor. Erol Bedir sadece Sergen Yalçın konusunda değil ayrıca bazı futbolcular konusunda da Beşiktaş yönetimiyle el sıkışır, hatta bazı önemli isimleri dahi kadroya katabilir. Bu konuda Sergen Yalçın´ın elinde de bir liste olduğunu biliyorum.

Mevcuttaki listede Beşiktaş´tan iki futbolcunun, sarı-kırmızlı kadroya dâhil olması için görüşmeler de devam ediyor. Maliyet olarak kulübü fazla zorlamayacak bir yapıda transferler düşünen Erol Bedir aslında isabetli transferlerle takımın ikinci yarıda sıkıntı yaşamamasını sağlayacak. Kayserispor´da önemli olan kanatlar dense de Sergen Yalçın´ın futbolcular üzerinde büyük etkisi de olacaktır. Sergen´in listesinde daha önce Kayserispor ve Erciyesspor da oynayan bazı oyuncular var. 

Kayserispor´da parasını alamadığı için futbolcuların gideceği belirtilmişti. İşte o söylemler geride kaldı. Çünkü yapılan görüşmelerde tüm futbolcular yeniden başlar gibi çalışmalara başladılar. Hatta şunu da belirtelim ki yerli veya yabancı tüm oyuncular ikinci yarıda tüm taraftarları şaşırtabilir. Sergen Yalçın sezon sonuna kadar ?Evet´ dedi. Ama belirtelim ki, yönetimle yapılan konuşmada takımın durumunu düzeltmesiyle daha uzun soluklu anlaşmada kapıda?