MUSTAFA GÜRBÜZ


SIKI SIKI TEMBİHLEYİN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Göztepe´yi konuk edecek olan Kayserispor´da tüm hesaplar galibiyet için yapılıyor. Bu bağlamda hafta başından itibaren yapılan açıklamalarda taraftarların tribünlerde yerlerini almaları ve takımlarına destek olmaları için çağrılarda bulunuldu. Yönetimin bu çağrılarının dışında, futbolcular da hafta boyunca yaptıkları çalışmaları devam ettiriyorlar. Bugünlerde tüm dünyaya kapılarını kapamaya hazırlanan Kayserispor´da futbolcuların, teknik direktörle hemen hemen her gün idman öncesinde bir araya gelişlerinde altı çizilen tek konu; hatalara yer verilmemesi ve bu konuya çok dikkat edilmesi oluyor.

Kayserispor´da futbolcuların saha içinde yapacakları hatalar nedeniyle görebilecekleri kartlarla veya sakatlanmalarla kadroyu eksiltme gibi durumlara olanak verebilecekleri ve bu durumunda ilerleyen haftalarda kulübe büyük sıkıntı yaşatabileceği her fırsatta paylaşılıyor. Ligin sonunun yaklaştığı şu günlerde, her ne kadar takımlar farklı hesap içinde olsa da, özellikle İstanbul takımlarının yaptıkları hesapların tüm kulüpleri etkilediğini belirtmek gerekir. Ligin altından kurtulma savaşı veren Anadolu temsilcileri bu uğraş içinde zamanlarını geçirirken, diğerleri ise gerek mali anlamda, gerekse de sıralama sayesinde nerede olacaklarını görmeye çalışıyorlar. Kupa maçlarının çeyrek finaller ve ardından yarı final derken üst sırada yer alan takımlardan birisinin kupayı alması halinde ligin sıralamasındaki takımların Avrupa rüyası görmesine neden olacağı biliniyor. Bunun için üst kısım Avrupa hayaliyle uğraşırken, bizler ise her haftayı bir final havasında geçirmek ve düşmemek için mücadele mecburiyetinde kalıyoruz.

Bu nedenlerledir ki, yönetim Göztepe maçının kazanılması ile bizim de üst sıralarda yer alan takımlar gibi farklı rüyalarda olmamız gerektiğini ve taraftarın da bunu hak ettiğini sezon başından bu yana dillendiriyor. İşte ?sıkı sıkı tembihlemek´ bu nedenledir?