MUSTAFA GÜRBÜZ


SİYASİLERE ‘KAYSERİSPOR’ ÇAĞRISI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Maçın bittiği saatten itibaren hala aklımın almadığı ve kafamı kemiren düşünceler var. Fenerbahçe maçı içerisinde yapılan hatalar, hakemlerin kararları, bizim futbolcuların buldukları pozisyonları boşa harcaması ve bir de penaltı için fırsatın verilmesinde emeği olan isimler. Yahu Allah aşkına bu takımı keyfince düşürmek ve ligde kalmasını sağlamamak adına ne varsa yapılıyor. Bu düşünce içerisinde olan birisi olarak, Kayserispor’un bu sezon ligden düşeceğine inanmaya ve hatta bu görüşü de savunmaya başladım. Bu kadar vurdumduymaz olunamaz.

Bu vurdumduymaz ifadelerimi sadece saha içinde koşanlara değil, ayrıca Ankara’da, ‘Federasyon’ denilen kurumdakilere baskı oluşturamayan, VAR denen illetin başında temsilcimizin kıtır kıtır doğranmasına göz yuman, söylemlerimizle haftalardır dilimizde tüy bitmesine karşın hala kılını kıpırdatmayan siyasilerimize atıfta bulunmak isterim. ‘Bu takım sözde Kayseri markası, her şeyin üzerinde. Kayserispor düşerse şehir de düşer.’ Bu saydığım sözleri kimler diline dolayıp da halka çağrıda bulunuyordu. Hatırlayanınız var mı?

Ben hala bu isimlerin kimler olduğunu anımsayamadım. Kusura bakmayın. Ne de olsa bu şehirde bu takım için uğraşan kimler vardı ki? Bakın hala düşünüyorum. Yahu yeter! Bu takım üzerinden kimileri siyaset yapar, kimileri duygu sömürür, kimileri de kendi emelleri doğrultusunda işlere kalkışır. Olan hep kulübe ve Kayserispor’a olur. Sonrasında da kalkıp her kafadan ‘Niye böyle oldu?’ diye toplantılar yapılır. Siz hala bu durumları görmezden gelin siyasilerimiz, bu takıma inanlar bu durumları asla unutmazlar. Unutmayın ‘kurt bu kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz’…