MUSTAFA GÜRBÜZ


SONUNDA BEKLENEN OLDU!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de son haftalarda bir hayli zor günler geçiren Kayserispor´da futbolcular, bu hafta sahasında misafir ettikleri Alanyaspor´u evlerine eli boş göndererek büyük bir iş başarmış oldular. Ligde adlıları bu galibiyetle avantajlı duruma geçen futbolcuların, saha içindeki performansları ve oyundaki etkileri görülmeye değerdi. Sanırım son haftalarda yaşadığımız sıkıntılı günler, Sergen Yalçın ile futbolcular arasındaki soğukluğun yansımasıydı.
Çünkü oynanan maçta, ilk haftalardaki mücadele ve rakibi etkisi altına alan futbolcu topluluğunu görünce ?bu adamlara ne olmuş´ demekten kendimi geri alamadım. Bir hayli etkili oyun ortaya koyan bazı isimler vardı ki, beni gerçekten fazlasıyla memnun ettiler. Taraftara ise bir teşekkür etmek gerekiyor. Futbolcuları maça motive edebilmek için türlü türlü tezahüratlar yaptılar. İkinci yarıda bir ara her iki takımda oyunu bırakıyormuş gibi bir hava estirince, taraftar devreye girdi ve futbolcusuna sahip çıkarak onları isim isim çağırarak ateşlemesini bildi.
Diyorum ya, bu takım aslında ligde çok canlar yakar ama işine gelirse! İşine gelirse derken de, futbolcuların günlerinde olmalarına ve ortamı oluşturmalarına bağlı. Umarım bu alınan maçla birlikte, bir çıkış yakalanır. Bu hafta deplasmanda Trabzon maçı var. Bu maçtan da benim beklentim, en azından bir puandır şimdiden söyleyeyim?