MUSTAFA GÜRBÜZ


SPORA DESTEK ZAMANI!


İlimizde bu sezon yine yoğun bir spor dönemi yaşanacağa benziyor. Sadece futbol değil diğer branşlarda da birçok sporcu kış döneminde mücadele edecek. Kimisi sahalarda kimisi ise salonlarda bu mücadeleye devam edecek. Salon sporları derken ilimizde voleybol konusunda bazı firmaların sponsorluk yaptığını duyurmuştuk. Haberlerimiz içerisinde yer alan bu konu ile alakalı olarak bazı spor çevrelerinin destekler konusunda daha fazla sahip çıkılması istendi. Mesela BRN Yatakları ve Simge Elektronik gibi firmalar iki voleybol takımına sahip çıktı. Ama uzun süredir destek ve sponsorluk bekleyen Kayseri Voleybol hala bu beklentisinin devam ettiğini belirtiyor.

Buradan bakınca aslında bu takımında desteklenmeye hakkının olduğunu belirtmek gerekir. Bayan voleybol takımı geçen sezon oynadığı maçlarda ve ligde estirdiği fırtına ile büyük başarılar elde etmesini bildi. Onların bu kadar başarılı sonuçlar almalarına destek şart derken kimseden ?tık´ çıkmadı. Bir kez daha bu konuda yazı yazalım ve sporseverlere konuyu ulaştıralım istedim ve Kayseri Voleybol takımı çok cüzi miktarda destekle bu sezon kendisini bir üst lige atabilir.

Voleybol demişken bugün dikkatimi bir başka haber çekti. Bedensel Engelli kardeşlerimizin oluşturduğu Ampute Futbol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol maçları konusunda da arkadaşlarımız bulundukları Süper Lig´lerin çok çetin geçeceğini ve desteğe ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Bende buradan bunu da paylaşayım?