MUSTAFA GÜRBÜZ


SÜPER LİG´DE KAYSERİ VE KONGRE BEKLEYEN ERCİYES!


Kayserispor hafta sonunda ilk maçına çıkacak. Uzun zamandır taraftarın beklediği o anlarda başlamış olacak. Mayıs ayından buyana yeni sezon türküsü çağıran yöneticilerde bu dönemde umarım yaptıkları çalışmalar ve isabetli transferlerle kadroyu güçlendirmişlerdir. Çünkü geçen sezon yaşanan sıkıntılar ve taraftarın son ana kadar heyecanlı bekleyişi farklı yorumları da peşinde getirmişti. ?Bakalım pazar günü ilk maçta nasıl bir oyun oynayacak´ diyen taraftarların çevremiz de çok olduğunu görsek de aslında takımın birkaç haftaya ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.

Mali yönden fazla bir harcama yapmadan takım kadrosunu güçlendirmeye çalışan yöneticilerinde düşüncelerinin aynı doğrultuda olduğu kulağıma geliyor. Genç bir kadro oluşturan Hakan Kutlu yeni dönemde hedefini de bir hayli yüksek tutuyor. Bu doğrultuda bakacak olursak umarım ilk hafta 3 puanla kapanır.

Kongre heyecanı ile bekleyişini bugün sonlandırmayı ümit eden Kayseri Erciyesspor´da ise durum biraz daha farklı. Kayserispor her hazırlığını yaparak sezona başlasa da Eylül´ün ilk haftasında lige başlayacak olan Kayseri Erciyesspor için durum hiçte iç açıcı değil. A Takım günde tek idman yaparak çalışmalar yapıyor ama lig için hazır olmadıkları biliniyor.

Transfer konusunda sıkıntılı olan Erciyesspor´un alt yapıdan gelen futbolcularla oluşturduğu kadro çalışmasını yapıyor. Kimi zaman alt yapı tesislerinde kimi zaman ise A Takım sahasında çalışma yapan futbolcular sıkıntıyı aşamıyorlar. A Takım´ın bulunduğu tesislerde doğalgaz dahi kapalı olunca bu futbolcular ne yapsın? Bakalım bugün yapılacak olan kongre neleri peşinden getirecek? Umarım bu takım kaderine terk edilmez ve bir sahip çıkan olur?