MUSTAFA GÜRBÜZ


TALİPLİ ÇIKMAZSA KAPANACAK!


Sezon başından buyana zor şartlarda ligde mücadele eden Kayseri Erciyesspor´da geriye doğru sayım devam ediyor. Kayyım heyetinin göreve başlamasından itibaren hala ortalara çıkıp ta takıma kol kanata gerecek birilerinin olmaması taraftarın canını iyice sıkıyor. Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç´ın, K.Erciyesspor´a yapacağı çalışmalar adı altında birçok dedikodu ortaya atılıyor. Özellikle Başkan Büyükkılıç´ın kayyımdan boşalacak olan koltuğa belirleyeceği bazı isimlerin geçeceği belirtiliyor.
Bu konuyu hala teyit edilmemiş bölümler var. Başkan Büyükkılıç´ın da ağzından bu konuda net bir konuşma duymadım. Ama bana sorarsanız takıma sahip çıkma konusunda Başkan Memduh Büyükkılıç en doğrusunu yapar. Çünkü bu kulübün Melikgazi himayesinde olduğunu bilmeyen yoktur. Şimdilerde ben bu işte yokum demek pek olumlu bir yaklaşım olmuyor. Bakınız tarihinde büyük başarılara imza atmış olan bu kulüp şimdilerde taliplisi çıkmaz ise kapanma tehlikesi ile karşı karşıya. Bu kadar alt yapısında yetişen sporcusu bulunan bir kulübe böyle bir kötülük yapılmamalıdır.
Yapılan sadece kulüp bazında değil alt yapıda olan o sporculara da yansıyacaktır. İş dünyasının pek umurunda olmayan K.Erciyesspor için bence artık siyasi karakterlerimiz ön plana çıkarak ne olacağı konusunda bir açıklama yapmalıdırlar. Herkes aradan geçen sürede ne alması gerekiyorsa inanın çok iyi aldı. İnatlardan vazgeçerek haydi şanlı Erciyes´i yeniden eski günlerine döndürelim?