ŞEVKET TEKİN


VOLEYBOL BÖLGESEL LİG HEYECANI KAYSERİ’DE YAŞANACAK

Gelişi Güzel - Şevket Tekin


Kademeli normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte spor müsabakaları da yeniden başladı. Voleybol Bölgesel Lig müsabakalarının bir ayağı da Kayseri’de gerçekleştirilecek. Bu tür organizasyonların Kayseri’de olması bizi mutlu ediyor ve federasyondan bu tür organizasyonların Kayseri’ye daha çok verilmesini bekliyoruz.

Voleybol demişken ilimizde Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji Kadınlar 1. Ligi’nde, Develi Belediye Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek. Akıbeti belli olmayan Melikgazi Belediye ise Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek. Bu takımların yanında Bölgesel Lig’de katılacak 2 erkek takımı ve 2 kadın takımının olması voleybol camiasını mutlu ediyor. Bölgesel Lig müsabakaları, 10-11-12-13 Haziran’da oynanacak. İlimizi kadınlarda temsil edecek olan Olimpik Spor ve KASK Akademi, Bölgesel Lig maçlarına Malatya’da çıkacak. Erkekler’de ise Altun Spor ve Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise maçlarını ilimizde oynayacak. Müsabakalarda gruplarını 1. sırada tamamlayan takımlar, 20-21-22-23 Haziran’da oynanacak olan final müsabakalarına katılma hakkı elde edecek. Heyecanlı ve bir o kadar da mücadele düzeyi yüksek karşılaşmaları takip etmek için tüm voleybol severler heyecanla bekliyor. Tabii kademeli normalleşme süreci müsabakalara izleyici alınmasına müsaade ederse. Ben de Kayseri’de oynanacak Bölgesel Lig Erkek Müsabakaları’nı yerinde takip edeceğim. Altun Spor ile ilgili tam bir bilgim olmasa da, Hürriyet MTAL’nın nasıl bir oyun ile karşımızda olacağını merak ediyorum. Nedeni ise Hürriyet MTAL’in antrenörü ve abim olarak gördüğüm Metin Tutum’a yakınlığımdan olsa gerek. Her ne kadar grup maçlarında 2 takımımız mücadele etse de 1 takım finallere katılma hakkı elde edecek. İnşallah Kayseri’de oynanacak olan Bölgesel Lig müsabakalarında mücadele edecek takımlarımızdan Altun Spor ya da Hürriyet MTAL finallere kalır.

 

Altun Spor, Hürriyet MTAL, KASK Akademi ve Olimpik Spor’a katılacakları Bölgesel Lig müsabakalarında başarılar diliyorum.