MUSTAFA GÜRBÜZ


VOLEYBOLDA SEZON KAPANMIYOR!


İlimizde salon sporlarının lokomotiflerinden olan voleybol da yaz döneminde de çalışmalar devam ediyor. Özellikle gençlerin yaz spor okulları aracılığıyla ilgilendikleri voleybola daha sonrasında kulüpler bazında devam eden sporcular gerek ilimiz gerekse de ülke bazındaki önemli takımlarda yer almak için yoğun mücadeleye girişiyorlar.
Voleybol konusunda ilimizde il temsilciliği ve gönül verenlerin çalışmaları yeni sezon için ayrı bir heyecanın yaşanmasına neden olacak gibi. Aldığım bilgilere göre bu çalışmalar neticesinde yeni sezonda daha fazla katılımla liglerde mücadele edeceğiz ve ilimizi temsil edeceğiz.
Geçen sezon katılan takımlarımızın aldıkları başarılar her ne kadar bizleri sevindirse de son noktaya kadar ilerlemek için bir kaç adım daha atılmalıydı. Son haftaya kadar üst sıralar ve bir üst lig için mücadele eden takımlarımızın nefesi geçen sezon için yetmedi. Umarım bu sezon alttan yetişen gençlerle takımlarımız daha güçlü bir şekilde liglerde mücadele ederler. Şimdiden tüm sporcularımıza ve gönül verenlere başarılar diliyorum?