MUSTAFA GÜRBÜZ


YAZIKLAR OLSUN BU FEDERASYONA VE KAYSERİSPOR’A SAHİP ÇIKMAYANLARA

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Öylesine içim dolu ki, nasıl bu durumu sizlerle paylaşacağım inanın bilemiyorum. Maçın daha oynanmasına 3 gün kala, hakemlerin açıklanmasından sonra Cüneyt Çakır isminin bizim için korkutucu olduğunu ve galip gelebileceğimizi düşünmediğimi net bir şekilde yazımda sizlerle paylaşmıştım. Merak edenler 22 Temmuz 2020 tarihinde ‘KAYSERİSPOR’U DÜŞÜNEN YOK!’ yazıma bir göz atsınlar. Orada net bir şekilde Cüneyt Çakır’ın bu maça atanmasının hata olduğunu belirtmiştim. Kısaca şöyle demiştim: “Kayserispor’un bu hafta ligde oynayacağı son maçta tek düşüncesinin galibiyet olacağını bilsek de, karşılaşmayı Cüneyt Çakır’ın yöneteceğinin belirlenmesinden sonra pek şansımızın olmadığını net bir şekilde bir kez daha anlamış bulunmaktayım. Hani pamuk ipliği dediğimiz bir ihtimalimiz vardı ya, bu atama kararından sonra bu konuda da karamsarlık içine girdim. Şimdi “maç daha oynanmadı, nerden çıkartıyorsun” diyebilirsiniz.”

Maçın katledilişinde emeği olan başta Cüneyt Çakır olmak üzere VAR ve diğer yerdeki hakemlere hakkımız haram olsun. Tüm Federasyon yönetimi bu haksızlığa dur demelidir. Eğer ki Federasyon bu maçın bir kez daha pozisyonlarını izleyip te, hakların nasıl gasp edildiğini görmek isterlerse buyursunlar. Allah’tan korkuları varsa bu durumu düzeltirler. Eğer ki gerçekten haktan bahsediliyorsa pozisyonlar incelensin.

Çok şey söyleyeceğim ama ahlakımda müsaade etmiyor, bu maçın yönetiminde yer alan hakem triosuna. Ha bu arada hani kardeş takımdık ya ne oldu? Tam kadro gel, kardeşi çarp git. Helal olsun size de Trabzon. Konya’ya yedeklerle çık, ona puan ver, buna ver, hiçbir iddian olmasın, gel kardeş takım denen Kayserispor’u yen ve ligden düşür, siz de umarım daha beter olursunuz.

Bu arada maçtan sonra yapılan konuşmalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ‘yiğit düştüğü yerden kalkar’ dedi. Ben bir anlam veremedim. Bu kadar borç içinde, kim para verecekte bu takım gelecek sezon ligden çıkma yarışında olacak ki? Bu ligde kimse mali anlamda kılını kıpırdatmazken, ligden düşünce mi paralar kulübe akacak? Eğer ki Erciyesspor’dan daha kötü olmaz isek iyidir. Geçin bunları. Başkan anladığım kadarıyla sadece tansiyonu düşürmeye çalıştı. Hani Türk Filmi’nde rahmetli Kemal Sunal’ın bir repliği vardır ya, ‘Ağam benimle eğleniyor’ anladığım kadarıyla başkanımızda sükunet için tansiyonu bu şekilde düşürmeye çalışıyor.

Ha siyasilerimiz mi, ne yapıyor? Ben bilmiyorum, bilen varsa söylesin. Bu takımın hakkı böyle yenirken, sessiz kalanlara ben şimdi bir şey söylemeyeceğim. Söz şimdi sizde yorumları yapın onlar okusun…