Kayseri siyasetinde hareketli bir gün yaşandı. AK Parti Kayseri İl Yönetimi, parti binasında geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş başkanlık etti.

Toplantıda İl Başkanı Hüseyin Okandan'ın yanı sıra MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Genel Başkan Vekili Yardımcısı İzzet Buzkan ile il yöneticileri yer aldı.
Parti kulislerinde toplantının içeriğine dair detaylar merak konusu olurken, AK Parti'den yapılan açıklamada bunun haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı olduğu bildirildi.

Toplantının ardından Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve beraberindeki heyet, partinin Ramazan Koordinasyon Merkezi'ni (RKM) ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Elitaş'ın Ramazan programlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

AK Parti Kayseri teşkilatında gerçekleşen bu buluşmanın, önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar açısından önem taşıdığı ifade ediliyor.