Menü Kayseri Haber
Tarih: 20.03.2026 22:47
ERÜ’den acı haber: Genç stajyer doktor hayatını kaybetti

ERÜ’den acı haber: Genç stajyer doktor hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri'de sağlık camiasını ve üniversite çevresini derinden sarsan acı bir gelişme yaşandı. Erciyes Üniversitesi, Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi stajyer doktor Yaren Mercan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Üniversiteden duygulandıran mesaj

ERÜ'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, genç öğrencinin kaybının büyük üzüntü yarattığı belirtilerek, "Fakültemiz 4. sınıf öğrencisi stajyer Dr. Yaren Mercan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Perde arkasında dikkat çeken iddia

İddiaya göre genç tıp öğrencisi, yaşanan bir trafik kazasında ağır yaralandı. Kazanın, alkollü olduğu öne sürülen bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği ileri sürüldü.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olay sonrası hastaneye kaldırılan Yaren Mercan, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Kayseri'de büyük üzüntü

Genç yaşta hayatını kaybeden Mercan'ın vefatı, hem üniversite çevresinde hem de Kayseri'de derin bir üzüntüye neden oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —