Tarih: 08.02.2026 16:33

Kayseri protokolünden Çamlı’ya geçmiş olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor'un eski Başkanı Ali Çamlı'nın babası Ahmet Çamlı, geçirdiği ameliyatın ardından hastanede tedavi altına alındı. Ameliyatı başarılı geçen Ahmet Çamlı'ya, Kayseri protokolünden anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Ahmet Çamlı'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Acil şifalar diliyoruz"

Ziyarete ilişkin bir fotoğraf karesi sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, şu ifadeleri kullandı: "Kayserispor'umuzun önceki dönem başkanı Ali Çamlı'nın kıymetli babası Ahmet Çamlı amcamıza, başarılı geçen ameliyatının ardından geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Yüce Allah'tan acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Gerçekleştirilen ziyaret, hem Ali Çamlı ailesine moral olurken hem de Kayseri protokolünün birlik ve dayanışma mesajı olarak değerlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —