Menü Kayseri Haber
Tarih: 21.09.2026 11:23
Kayseri’de Kartal Katlı Kavşağı’nda son durum! Memduh Büyükkılıç açıkladı

Kayseri’de Kartal Katlı Kavşağı’nda son durum! Memduh Büyükkılıç açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kent ulaşımında önemli projeler arasında yer alan Kartal Katlı Kavşağı’ndaki çalışmalara ilişkin son durumu paylaştı. Büyükkılıç, ekiplerin sahadaki çalışmalarını sürdürdüğünü ve projenin yüzde 60’ın üzerinde tamamlandığını belirtti.

Çalışmalar yüzde 60’ı geçti

Büyükkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda güne Kartal Katlı Kavşağı’nda başladığını ifade etti. Projede ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını belirten Büyükkılıç, çalışmaların yüzde 60’ı geçtiğini açıkladı. Büyükkılıç paylaşımında, “Bugün sabahın enerjisiyle, bereketiyle güne Kartal Katlı Kavşağımızda başladık. Ekiplerimiz harıl harıl çalışıyor. Çalışmalarımız yüzde 60’ı geçti” ifadelerini kullandı.

Paneller yapılıyor, asansör ve yürüyen merdivenler geliyor

Projenin saha çalışmalarının yanı sıra bazı önemli imalatların da devam ettiğini aktaran Büyükkılıç, panellerin yapıldığını belirtti. Projede kullanılacak yürüyen merdiven ve asansörler için de siparişlerin verildiğini açıkladı.

Büyükkılıç, çalışmaların planlanan şekilde ilerlediğini belirterek, projenin bir an önce tamamlanarak Kayserililerin hizmetine sunulmasını istediklerini ifade etti.

“Bir an önce hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz”

Kartal Katlı Kavşağı projesinin tamamlanması için ekiplerin gece gündüz çalıştığını belirten Büyükkılıç, sahada görev yapan ekiplere teşekkür etti. Büyükkılıç, paylaşımında ayrıca çalışmalara gösterdikleri anlayış nedeniyle Kayserililere teşekkür ederek, “Bir an önce tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz” dedi. 

Başkan Büyükkılıç, paylaşımının sonunda tüm Kayserililere “Hayırlı, bereketli ve güzel bir hafta olsun” dileğinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —