Kayseri'de sürücüleri yakından ilgilendiren yeni bir trafik düzenlemesi devreye giriyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, asfalt bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ile Kayabağlar Caddesi kesişimi ile Halef Hoca Caddesi gidiş istikameti, cuma günü sabah saat 09.00'dan itibaren taşıt trafiğine kapatılacak.
Yetkililer, çalışmaların gün boyunca devam edeceğini bildirirken, yolun akşam saat 22.00'den sonra yeniden ulaşıma açılmasının planlandığını duyurdu.
Büyükşehir Belediyesi, bölgede trafik yoğunluğu yaşanmaması için sürücülere alternatif güzergâhları kullanmaları çağrısında bulundu. Özellikle sabah saatlerinde işe gidiş trafiğinde aksama yaşanabileceği belirtilirken, yönlendirme levhalarına dikkat edilmesi istendi.
Yol bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.
