Tarih: 27.05.2019 18:50

MELİKGAZİ EMLAK VERGİSİ İÇİN

Facebook Twitter Linked-in

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin hafta içi her gün saat 19.00´a kadar açık olacağını söyledi.

Emlak Gelir Müdürlüğü´nün hafta sonu cumartesi ve pazar günleri 00.90- ile 14.00 saatleri arası mesai yaptığını hatırlatan Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu ?Melikgazi Belediyesi olarak emlak vergisi yatırmak isteyen vatandaşların mağdur olmaması ve cezalı duruma düşmemeleri için normal zamanda 3 olan vezne sayısını, hizmet binası içerisinde 7´ye çıkardık. Böylece oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilat imkanı sağladık."dedi.

Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu, ayrıca posta çeki ile ödeme, inter-net üzerinden ödeme gibi imkanların da bulunduğunu sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —