Tarih: 19.02.2026 08:01

Yahyalı’da belediye işyerini kiraya veriyor! Gözler 3 Mart’ta

Facebook Twitter Linked-in

Yahyalı Belediyesi, Derebağ Mahallesi'nde bulunan eski belediye hizmet binasındaki 1 adet işyerini kiraya vermek üzere ihaleye çıkıyor. Belediye tarafından yapılan duyuruda işyerinin 3 yıllığına kiralanacağı bildirildi.

Muhammen bedel 20 bin TL

Kiraya verilecek işyerinin 20 metrekare olduğu açıklanırken, muhammen bedelin 20 bin TL, geçici teminat bedelinin ise 600 TL olarak belirlendiği ifade edildi.

İhaleye katılım şartları açıklandı

İhaleye katılacak gerçek kişilerden; ikametgah belgesi, tebligat adresi, nüfus cüzdanı fotokopisi, geçici teminat makbuzu ve belediyeye borcu olmadığına dair belge talep edilecek. Tüzel kişilerden ise sicil kayıt belgesi, imza sirküleri, iletişim bilgileri ve yine geçici teminat makbuzu ile borcu yoktur belgesi istenecek. Vekaleten katılım durumunda noter tasdikli vekaletname ibraz edilmesi gerekecek.

İhale tarihi belli oldu

İhale, 3 Mart 2026 Salı günü saat 10.30'da Yahyalı Belediyesi Encümeni huzurunda açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek. Şartname, Yahyalı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.

Detaylar için tıklayınız…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —