Tarih: 25.05.2016 17:27

10. KEZ DÜZENLENEN AGÜ TALKS´DA

Facebook Twitter Linked-in

Abdullah Gül Üniversitesi´nde her ay düzenlenen AGÜ Talks bu ay 10´sunu düzenledi. AGÜ´de gerçekleşen programa konuk olarak Orta Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karamancı oldu. Karamancı AGÜ Öğrencilere ve Akademisyenlere hayat tecrübelerini paylaştı.
Abdullah Gül Üniversitesi´nin öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği programlardan biri olan AGÜ TALKS, bu ay 10´uncu kez düzenlendi. Çin´e kafa tutan Orta Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karamancı ve İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Kerem Akın konuşmacı olarak katıldı.
Fatih Karamancı öğrencilere hayattaki tecrübesini ve başarılı olmanın sırlarını paylaştı. Karamancı, dövizin artmasından şirketin etkilenmesini şu şekilde aktardı; ?Eğer geliriniz fazlaysa pozitif etkilenirsiniz, gideriniz dolar olarak fazlaysa negatif etkilenirsiniz. Orta Anadolu´da biz Euro ile işlem yapıyoruz. Türkiye´de de Euro ile satıyorum. Yani TL ile satıyorum ama Euro endeksli. Eğer borçlanmam gelirimden daha fazlaysa orada açık pozisyona düşerim.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



25 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —