Tarih: 23.11.2017 17:10

?10 MİLYON EURO´YU GETİREN DENİZ´İ ALIR?

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´un ligdeki başarılı çıkışı devam ederken, takımın 10 numarası Deniz Türüç hakkında yazılan transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. İsmi Galatasaray ile anılan Deniz ise Kayserispor´dan gitmeye niyetli değil.

Transfer dedikodularına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Deniz´in sözleşmesini sezon başında uzattıklarını ve sözleşmesine 10 Milyon Euro getirenin Deniz´i alabileceği maddesini eklediklerini söyledi.

Deniz Türüç´ün takımdan ayrılmak istemediğini de söyleyen Bedir, transfer haberlerine ilişkin şöyle dedi: ?Deniz için yazılan 7 Milyon Euro ve bir futbolcu sözü bana çok komik geliyor. Hangi futbolcu? Futbolcuyu bilmiyoruz. Bu transfer haberlerine inanmayın. Yazılı ve gerçek bir belge söyleyeyim. Deniz Türüç´e gelen resmi hiçbir teklif yok. Futbolcunuzu verir misiniz? Fiyatı kaç lira diyen kimse yok. Kulüp başkanları ile irtibatta olmama rağmen yok. Transferlerden söz ediliyor ama bunlar ısınma turlarıdır. Hatta Deniz´e benim yanımda sordular. Deniz´de ?Ben hiçbir yere gitmiyorum. Başkanım ne derse olur. Başkanım bana söz verirse, o kaldığı sürece bende gitmek istemiyorum´ dedi. İnsanların merakını gidermek için şunu söylüyorum; Deniz´in sözleşmesini sezon başında uzattık. Orada maddenin bir tanesinde şöyle yazıyor, ´10 Milyon Euro´yu getiren kulüp, Deniz´i alır.´ Tabii ki Deniz´i de ikna edebilirse. Deniz´e istediğimiz bir bedel yok. Sadece sözleşmede yazan bir bedel var, o da 10 Milyon Euro´dur. Bu parayı verebilen varsa, alsınlar. Bugüne kadar kimse bunun için bize gelmedi.?

Haber: Şevket Tekin

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —