Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay'ın sorunu önergesine cevaben yaptığı açıklamada "2011 yılında dağıtım şirketleri tarafından elektrik kesme ve bağlama bedeli olarak 7,8 milyon aboneden 101,4 milyon lira tahsil edilmiştir." Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay'ın sorunu önergesini yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "2010 yılında uygulanan kesme-bağlama bedeli AG 9,7 ve OG 83.8 TL'dir. Elektrik dağıtım şirketlerince 2010 yılında 7,8 milyon aboneden 101,4 milyon TL elektrik kesme Bağlama bedeli alınmıştır. 2008- 2010 yılları arasında elektrik kesme Bağlama bedeli TUİK'in enflasyon oranlarına göre belirlenmiştir. 2011 yılında ise elektrik kesme Bağlama bedeli güncellenmiştir. 2011 yılında elektrik kesme/bağlama ücretlerine enflasyonun üzerinde yapılan zam nedeniyle tüketicilerin fazladan ödediği miktar konusundaki sorunuzla ilgili olarak 2011 yılına ilişkin finansal tablolar EPDK tarafından Dağıtım şirketlerinden istenmiştir. Söz konusu hususa ilişkin veriler EPDK'ya iletildikten sonra gerekli değerlendirme yapılıp tarafınıza bilgi verilecektir.
Elektrik dağıtım şirketlerince 2011 yılı ve 2012 yılı mayıs ayı itibariyle sökülen toplam sayaç sayısı 2.317.000 adettir. Bu sayaçların yerine yeni sayaçların takılma bedeli olarak elektrik abonelerinden 102.094.785 TL tahsil edilmiştir" dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.