11. CUMHURBAŞKANI GÜL

11. CUMHURBAŞKANI  GÜL

BABASININ MEZARINI ZİYARET ETTİ?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bakan Özhaseki´ye taziye için geldiği Kayseri´de  yaklaşık  1.5 ay önce ebediyete  uğurladığı  babası Ahmet Hamdi Gül´ün mezarını ziyaret edip ruhu için Kur´an okudu?

Kazakistan ve Türkmenistan gezilerinin ardından dün Aşkabat´tan Kayseri´ye gelen Abdullah Gül, geçen hafta annesi Şükran Özhaseki´yi kaybeden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´ye taziye ziyaretinde bulundu. Gül, geceyi merkez Melikgazi İlçesi Kergah mevkiindeki ailesine ait bağevinde geçirdi. Bugün sabah erkenden kalkan Abdullah Gül, bağ evinin bahçesindeki meyveleri dalından toplayıp tüketirken  "Rahmetli babamla bu bağevinde çok anılarım var. Hepsi gözümün önünden filim şeridi gibi geçti. Babamın ölümünden sonra bağevimize hiç gelmemiştim. Dün geceyi burada geçirdim. Bahçede, babamının eski ayakkabını görünce çok duygulandım. Sanki, bağı onunla birlikte geziyormuş gibi dört bir yanı dolandım. Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği bu bağevindeki ve çevresindeki her şey, babamı hatırlatıyor. Onu özlemle, dualarımla andım. Sonra, hayranı olduğum Erciyes Dağı´nın zirvesini seyrettim" değerlendirmesinde  bulundu?

Abdullah Gül, daha sonra kardeşi Macit Gül ve dünürleri eski milletvekili Şaban Bayrak´la birlikte babası Ahmet Hamdi Gül´ü mezarının bulunduğu Asri Mezarlığa gitti. Abdullah Gül, burada babasının mezarının karşısındaki bir ağacın altında oturun Yasin-i Şerif okudu ve dua etti.

Abdullah Gül, ardından Erkilet Havalimanı´na geçti uçakla İstanbul´a hareket etti?



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret