Tarih: 26.12.2016 21:20

14 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU YERDE

Facebook Twitter Linked-in

KAYSERİ´de işçi emeklisi 62 yaşındaki Fevzi Kurtoğlu, 17 Aralık´ta patlamanın olduğu ve 14 askerin şehit düştüğü otobüs durağında, her gün ay yıldızlığı bayrağı ile 9 saat ´Şehitlere saygı, bayrağa sevgi nöbeti´ tutuyor.
KAYSERİ´de işçi emeklisi 62 yaşındaki Fevzi Kurtoğlu, 17 Aralık´ta patlamanın olduğu ve 14 askerin şehit düştüğü otobüs durağında, her gün ay yıldızlığı bayrağı ile 9 saat ´Şehitlere saygı, bayrağa sevgi nöbeti´ tutuyor. Talas Caddesi´nde 17 Aralık´ta meydana gelen ve 14 askerin şehit olduğu otobüs durağı duyarlı çok sayıda kişinin dua ettiği ve saygı nöbetinde bulunduğu yer oldu. Şehitlere saygı, bayrağa sevgi nöbeti tutan 2 çocuk babası Fevzi Kurtoğlu, patlamanın olduğu olay yerine 8 kilometre uzaklıktaki Yenişehir Mahallesi´ndeki evinden gelerek ay- yıldızlı bayrağı ile her gün 08.00- 17.00 saatleri arasında zaman zaman sıfırın altında 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığında nöbet tutuyor. Vatan ve bayrak sevgisinin yatmakla olmayacağını söyleyen Kurtoğlu, şöyle dedi:

"Patlamadan 2 gün sonra 14 askerimizin şehit düştüğü otobüs durağına gelerek nöbet tutmaya başladım. 2 çocuğum var. Birisi askerden yeni geldi. Çocuklarımız askerde nöbet tutarken, can verirken evde yatmakla vatan sevgisi olmaz. Hava ne kadar soğuk olursa olsun burada nöbet tutmaya devam edeceğim." - Kayseri



ŞEHİTLER UNUTULMADI VATANDAŞLAR OLAY YERİNDE... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —