Tarih: 11.01.2016 18:33

200 FOTOĞRAFÇI YAMULA´YI ÇEKTİ

Facebook Twitter Linked-in


Büyükşehir Belediyesi´nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi bu hafta Kayseri´nin en önemli değerlerinden Yamula Barajı´nda yapıldı. Programa yaklaşık 200 fotoğrafçı katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Yamula Barajı´nda düzenledi. Eğitim ve gezi programına katılan 200´e yakın fotoğrafçıya Yamula Barajı´nın farklı noktalarında uygulamalı eğitim verildi.
Önce Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Yusuf Kartal ve KAYMEK Fotoğraf Eğitmeni Ümit Özpolat´tan teorik bilgiler alan fotoğrafçılar ardından da Yamula Barajı´ndan sayısız fotoğraf çekti.
Fotoğrafçılık eğitimine katılan kursiyerlerden bazıları düzenlenen etkinlikle ilgili şunları söyledi:
Ahmet Avvaz: Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Fotoğraf bahanesi ile bir yerlere gelmek çok güzel. Çevreyi tanıyor, insanlarla kaynaşıyoruz. Kayseri´nin tanıtılması anlamında da çok güzel bir etkinlik.
Ayşen Okur: KAYMEK Fotoğrafçılık kursiyeriyim. Bu geziler, insanların çevreyi tanıması ve fotoğrafçıların daha bilinçli doğada çekim yapması açısından çok güzel oluyor. Sanat öğrenirken çevreyi tanımış oluyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Şule Kırımlı: Büyükşehir Belediyesi´nin yapmış olduğu bu faaliyetler Kayseri´de insanların daha çok sosyalleşmesini sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi´ne çok teşekkür ederiz.
Mustafa Demirel: Erciyes Üniversitesi öğrencisiyim. Güzel bir gezi oldu. Büyükşehir Belediyesi bu tür aktiviteleri çok güzel yapıyor. Çok iyi düşünülmüş bir çalışma.



11 OCAK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —