Kayseri Valiliğince, 29 şehit ailesi ve 1 gaziye tertiplenen törenle ?Devlet Övünç Madalyası´ takdim edildi. Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı ?Kanının rengini bayrağımıza vererek, aziz canını vatanımız uğruna feda etmiş olan tüm şehitlerimiz, bu yüce değerlerimizin korunmasına, savunulmasına ve ilelebet yaşatılmasına hizmet etmişlerdir? değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Valiliğince, 29 şehit ailesi ve 1 gaziye tertiplenen törenle ?Devlet Övünç Madalyası´ takdim töreni Hilton Otel´de gerçekleştirildi?
Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, Devlet Övünç Madalyası´nın şehit ailelerine ve gazilere teşekkür, minnet ve saygının bir ifadesi olarak verildiğinin altını çizdi...
Bu özel ve anlamlı günde, ülkenin ve milletin varlığını devam ettirmek, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek uğruna aziz canlarını feda eden şehitlerin aileleri ve gazilerle bir araya gelmenin heyecanını yaşadıklarını dile getiren Kamçı, "Kanının rengini bayrağımıza vererek, aziz canını vatanımız uğruna feda etmiş olan tüm şehitlerimiz, bu yüce değerlerimizin korunmasına, savunulmasına ve ilelebet yaşatılmasına hizmet etmişlerdir." Değerlendirmesinde bulundu?
Vali Kamçı, konuşmasının ardından 15 Temmuz hain darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığı´na düzenlenen hava saldırısında şehit olan komiser yardımcıları Kübra Doğanay ile Cennet Yiğit; darbe girişimi sırasında İstanbul´da şehit olan Murat Kocatürk; 2016 yılında şehit olan Selim Şener, Furkan Hamamcı, Nuh Kürşat, Turgay Çelik, Yiğitcan Çiğa, Fazlı Altuntaş, Özgür Erdoğan, Burhan Kaplan, Mehmet Güngördü, Ramazan Kırboğa, Mehmet Kökkaya, Osman Çelik, Nazmi Kapucu, Muammer Arı, İbrahim Akarsu, Fahrettin Livçalkan, Muzaffer Tufaner ve Hüseyin Danacı; 2015 yılında şehit olan Hakan Bayram, Nuri Yazanel, Müsellim Ünal, Mehmet Burak Demirci ve Muzaffer Can Ersoy; 2016 yılında Ankara´da askeri servis aracının geçişi esnasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan sivil vatandaşlar Ayşegül Pürnek ile Mevlüt Öksüzoğlu ve 2012 yılında Afyonkarahisar´da askeri mühimmat deposundaki patlamada şehit olan Enes Yıldırım´ın aileleri ile 2015 yılında Şırnak´ın Cizre ilçesinde gazi olan Mesut Bozdağ´a Devlet Övünç Madalyaları ve beratlarını takdim etti.
Törene Garnizon Komutanı Ercan Teke, belediye başkanları, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile şehit yakınları iştirak etti?
15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit´in babası Yahya Kemal Yiğit, programdan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, kızıyla gurur duyduğunu ve kızının uğruna şehit olduğu vatan için kendisinin de canını seve seve verebileceğini kaydetti?
(18 Ocak 2018) 29 ŞEHİT AİLESİNE
?DEVLET ÖVÜNÇ´ MADALYASI
Kayseri Haber Gazetesi
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.
TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.
Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti
Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.
Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.
Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.
KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...
Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.
Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.