Tarih: 16.05.2017 17:44

4-6 YAŞ GRUBU MİNİKLERDEN KUR´AN ŞENLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu ve İlçe Müftüsü Mehmet Özbek´in yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi ve misafirin katıldığı program, Kuran Kursu öğretmenlerinden Saniye Gümüş´ün açılış konuşması ile başladı. Gümüş, ?Bugün çocuklarımız anlatacak, biz dinleyeceğiz. Söylediklerine ve yaptıklarına hayran kalacağız. Çocuklar bir yıldır çok emek harcadılar. Kuran okumayı öğrendiler. 11 çocuğumuz Kuran-ı Kerim´i hatim etti. Peygamber sünneti ile yaşamayı birlikte keşfettiler. Eğlendiler, ezberler yaptılar, etkinlikler yaptılar, birbirlerini çok sevdiler. Kiminin hedefi hafız olmak, Rabbim inşallah cümlesine hafız olmayı nasip eylesin? şeklinde konuştu.
Kur´an kursu öğreticilerinin düzenlediği Kur´an-ı Kerim Okuma Şenliğinde, minikler tarafından Kur´an tilaveti, hadisler, şiirler, ilahiler ve sureler okundu.
Programda ayrıca Hacılar Kutsiye Şaşoğlu Kur´an Kurslarında eğitim gören ve öğrencilere hediyeleri ve kurs bitirme belgeleri, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ve İlçe Müftüsü Mehmet Özbek tarafından verildi.



15 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —