9 YILLIK CİNAYETİ ÇÖZEN EKİBE BAŞARI BELGESİ

9 YILLIK CİNAYETİ ÇÖZEN EKİBE BAŞARI BELGESİ

Kayseri`de 9 yıl önce işlenen cinayeti aydınlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği personeli ile Kocasinan, Melikgazi Ekipler Amirliği ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü`nde üstün başarı gösteren 21 personele başarı belgesi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında Asayiş toplantısı yapıldı. Toplantı sonrasında Hizmet Binası Konferans Salonunda Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İl Jandarma Komutanı Halil Uysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ ın katılımı ile ödül ve başarı belgesi takdim töreni düzenlendi.
Törende; 12/09/2005 tarihinde Kazımkarabekir Mahallesi Star Sokak Akkaya bağları mevkiinde, kuyu içerisinde teşhis edilemeyecek halde çürümüş ceset bulunması ve otopsi neticesinde cesedin bir bayana ait olduğu ve kesici/delici alet ile öldürüldüğünün anlaşılması üzerine; Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği personeli tarafından yapılan teknik ve saha çalışmalarında söz konusu cesedin Adana ilinden kayıp müracaatı bulunan H.A. olduğu anlaşılmış, yapılan çalışmalar neticesinde faillerin bulunmasıyla olay aydınlatıldı. Ayrıca Merkez İlçeler, Kocasinan, Melikgazi Ekipler Amirliği ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde üstün başarı gösteren 21 personel ödül ve başarı belgesine layık görüldü.



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı