Tarih: 13.09.2015 18:43

BAŞKAN DR.MEMDUH BÜYÜKKILIÇ

Facebook Twitter Linked-in

   Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, son gönlerde artan terör olayları, birliğimize ve ülke bütünlüğüne yapılan saldırılar karşısında, Kayseri yerel basının mensubu gazetecilerin göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı teşekkür ederek, şükranlarını sundu?
Yanlış veya yanlı bir cümlenin her yeri yakacağını unutmamamız gerektiğini ve sağduyulu bir şekilde bu hizmetlerin sürdürülmesi gerektiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,sağduyunun sesi ve haberi olan Kayserili basın mensubu arkadaşlarımızın bu barışta, birlikte ve beraberlikte büyük paylarının olduğunu kaydetti.
Kayseri´de görev yapan medya çalışanlarının büyük fedakarlık ve özveri içerisinde görev yaptığını İfade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? ?Özellikle değerli basınımız; sizlere minnet duyuyorum. Sağduyunun sesi kardeşlerimiz; hakikaten birliğin ve beraberliğin sembolüsunuz olan, Kayserili basın mensubu kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü birliğimizi zedelemeyecek bir cümlenin her yeri yakacağını unutmayalım ve bu anlayış içerisinde sağduyularla bu hizmetlerimizi sürdürelim.?



13 EYLUL 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —