MÜFTÜLÜK SİTE CAMİİ TEMELİ ATILDI

 MÜFTÜLÜK SİTE CAMİİ TEMELİ ATILDI

GEÇEN sene temeli atılan Ko¬casinan Müftülüğü sitesi içerisinde yer alacak olan Müftülük Site Camiinin temeli, düzenlenen törenle temeli atıldı. Betonarmesini bir hayırseverin karşıladığı camii 1 Milyon 700 bin Türk lirasına mal edilecek. Törende konuş

Türkiye Diyanet Vakfı Kocasi­nan Şubesi ve Hayırseverler ta­rafından yaptırılan 1500 kişi­lik Müftülük Site Camii 1 yıl içerisinde tamamlanması plan­lanıyor. Betonarmesini bir ha­yırseverin karşıladığı camii 1 Milyon 700 bin Türk lirasına mal edilecek. Düzenlenen te­mel atma töreni Ak Parti Mil­letvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ve çok sayıda davetli katıldı. Törende ilk olarak ko­nuşan İl Müftüsü Ali Maraşlı­gil; “ Peygamber efendimiz za­manında mescitler sadece na­maz kılmak için değil, medre­se olarak da kullanılırdı. Mes­citlerimiz birer fakülte gibi­dir. Camilerimizde kültürümü­zü eski haline döndürmek için yeni nesillere bilgileri aktarma çabası içinde bulunalım” diye konuştu.

 

Daha sonra konuşan Ak parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, yaşanan terör olaylarını kına­dı. Öksüzkaya, “Son günlerde amacının ne olduğuna bilme­diğimiz taşeron olarak çalışan terör örgütünü ve ona destek verenleri lanetliyoruz. İnşallah son bulur” diye konuştu.

 

Son olarak konuşan milletve­kili Yaşar Karayel’de, “Ülke­mizin başına bela olan kan­lı terör örgütünün şehit etti­ği tüm güvenlik güçlerimize Al­lahtan rahmet diliyoruz. Terö­rü bir kez daha şiddetle kını­yoruz ve lanetliyoruz. Şu anda kuşatılmış durumdalar, dile­ğimiz bu terör örgütünün dağ­lardan taşlardan temizlenip ül­kemize bir huzur ortamının sağlanmasıdır.”diye konuştu. Konuşmalardan sonra, Müftü­lük Site Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

 



İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe

Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem

Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne turistik hamleler

İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"