Siyaset
09 Haziran 2023 - 10:55
Güncelleme: 09 Haziran 2023 - 10:55

Özhaseki: “Ben artık yoruldum demek en büyük vebal olurdu”

Özhaseki: “Ben artık yoruldum demek en büyük vebal olurdu”

  Özhaseki: “Ben artık yoruldum demek en büyük vebal olurdu”

EDİTÖR

Haber Merkezi

Haberi Sesli Oku

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere önceki akşam hava yolu ile  memleketi Kayseri’ye geldi. Ayağının tozu ile kameralar karşısına geçen Bakan Özhaseki “Amerika’nın bile müdahil olduğu, AB ülkelerinden Türkiye dostu olmayan ülkelerin müdahil olduğu, Kandil’deki katillerin işe karıştığı, FETÖ’cülerin o şizofren yapının Türkiye’deki seçimler için gece gündüz koşturduğu bir ortamda ben yoruldum diye  bir kenarda duramazdık” değerlendirmesinde  bulundu.

Erkilet Havaalanı’nda şehir protokolü tarafından karşılanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı değerlendirmede seçim sürecindeki destekleri için ilimiz sakinlerine şükranlarını sunarak şöyle konuştu “Eğer sizler destek vermeseydiniz, arkamızda durmasaydınız emin olun bir şey yapamazdık. İyi günümüzde, kötü günümüzde sizler yanımızda olmasaydınız emin olun hiçbir şey yapamazdık. Bir dönem yapar, sessizce dönüp giderdik. Siz destek verip dua ettik, devam et, gayret et dedikçe bizde kaçmanın bir vebal olduğunu düşünüp bugünlere kadar geldik. Hani bir söz var ya 'İnsanoğlu hesap yaparmış, kaderde kenara çekilir kıs kıs gülermiş.' Biz bu dönem hesabı şöyle yapmıştık. Yeter, 30’uncu seneye geldik. Allah için elimden geleni yaptım. Görevimi tamamladım. Kenara çekileyim ve orada biraz daha sakin bir hayat süreyim. Kenara çekilince düşündüklerimden, ideallerimden, davamdan vazgeçecek değilim ama siyasetin dışında daha az stresli olan bir yerde vakıfçılık yaparak, yine 94 öncesinde olduğu gibi aşevleri ile öğrenci bursları ile, fakir fukaraya yardımlarla hayatımızı sürdürelim istemiştik” 

Sözlerinin devamında “Son dönemde öyle bir seçim ortamı geldi ki herhalde ben hiç çalışmadığım kadar bu seçimlerde çalıştım” diyen Bakan Özhaseki şu bilgileri paylaştı “15 gün içerisinde 13-14 vilayete gittim. Bir tarafta bizim gibi bu ülkeye sevdalı insanlar, bir taraftan bu ülkenin yerli ve milli değerlerini ön plana çıkarmaya çalışan insanlar, bir tarafta ülkenin bağımsız yaşamasını, hür bir şekilde bayrağının dalgalanmasını ve bölünmez bütünlüğünü mukaddes bir şekilde gören insanlar. Karşı tarafta da üzülerek söylüyorum siyaset uğruna terör örgütlerinden 4 tane oy alacağım diye diz çöken insanlar. Amerika’nın bile müdahil olduğu, AB ülkelerinden Türkiye dostu olmayan ülkelerin müdahil olduğu, Kandil’deki katillerin işe karıştığı, FETÖ’cülerin o şizofren yapının Türkiye’deki seçimler için gece gündüz koşturduğu bir ortamda bir kenarda duramazdık. Bir kenarda durmak, ilgisiz olmak, 'ben artık yoruldum' demek herhalde en büyük vebal olurdu. İnandığımız gibi yolumuza devam ettik. İş bittiği zamanda niyetim Cumhurbaşkanımızdan müsaade istemekti ama Türkiye yüzyılı gibi bir ortamda Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle böyle bir görev tevdi edilince yeniden 'bismillah' deyip göreve başladık. Yine koşacağız, yine gayret edeceğiz. Biz çalışacağız. Çalışmazsak bu ülkeyi ayağa kaldıramayız. Şehrimiz ve ülkemiz için uğraşacağız. İnşallah sonunda da Allah güzel işlerin yapılmasını bizler vesilesiyle ortaya çıkaracak” 

 

Haber Kaynak : Eray Sena KÖSEDAĞ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14