Şehitlerimiz dualarla anılacak

  Şehitlerimiz dualarla anılacak

Kars-Ardahan-Iğdırlılar Dernek Başkanı Aytaç Kırmızıtaş, medya grubumuzu ziyaret ederek 27 Ocak Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilmesi planlanan ‘Sarıkamış’tan Çanakkale’ye Şehitleri Anma Programına’ davet etti.

Kars-Ardahan- Iğdırlılar Dernek Başkanı Aytaç Kırmızıtaş, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Hayati Koç medya grubumuzu ziyaret edip 27 Ocak Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilmesi planlanan ‘Sarıkamış’tan Çanakkale’ye Şehitleri Anma Programına’ davet ettiler.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan anma etkinliğine dair kamuoyuna bilgiler veren Dernek Başkanı Aytaç Kırmızıtaş mikrofonlarımız aracılığı ile ilimiz sakinlerini de etkinliğe davet ederek şöyle konuştu ’’27 Ocak Cuma günü Kadir Has Kültür Merkezinde bir gece düzenleyeceğiz. 12 tane sanatçı geliyor. Sarıkamış şehitlerini anmak için güzel bir gece olacağını düşünüyoruz. Anma gecemizi katkı sunan Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve öncü derneklere teşekkür ediyoruz. . Düzenleyeceğimiz anma programı ücretsizdir ve tüm Kayseri halkını davet ediyoruz.’’ 

 

 



Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı